Način dostave i plaćanje

NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje je iskljucivo gotovinski pouzećem.

Nakon porudžbine preko webshopa dobićete e-mail potvrdu sa podacima o plaćanju.

NAČIN ISPORUKE

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri Daily Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za ANA2CATS BEAUTY), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na e-mail prodaja@ana2catsbeauty.rs. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

CENA I TERITORIJA ISPORUKE

Cena isporuke na teritoriji Srbije je uračunata u cenu proizvoda. Trenutno ne vršimo isporuku za inostranstvo. Ukoliko ste zainteresovani da prvi saznate kada bude moguće slanje za inostranstvo molim vas da nam se obratite na prodaja@ana2catsbeauty.rs